Скільки часу потрібно пекти хліб?
Підготовлений хліб випікайте у розігрітій духовці 45-50 хв. Якщо кірка буде рум'янитись надто інтенсивно, прикрийте верх хліба фольгою або зменшіть температуру до 200 °С. Форму вийміть із духовки, залиште на 5 хв., після чого акуратно перекладіть хліб на решітку до повного остигання.
Чи можна пекти хліб у чавунній сковороді?
Хліб випікається у чавунній каструлі. У великій мисці, лопаткою або віночком, змішати воду, сіль та дріжджі/або закваску. Додати|добавляти| муку|борошно| і перемішати силіконовою лопатою/дерев'яною ложкою або рукою до зникнення сухого борошна (тісто виходить досить вологим і липким).