Як швидко приготувати яловичину м'якою та соковитою в духовці.

Як зробити так, щоб яловичина була м'якою?

Секрет простий: щоб варена яловичина була м'якою, перед приготуванням помістіть її в холодну воду з додаванням лимонного соку або оцту. Через кілька годин м'ясо можна варити. Відварену яловичину краще готувати великим шматком, а не розрізати на частини.

Як готувати яловичину, щоб вона не була жорсткою?

Вважається що м'ясо можна досить довго тушкувати чи варитищоб яловичина стала м'якою. Суть у тому, що при тривалій температурній обробці руйнується колаген у твердих волокнах, і м'ясо стає м'якшим.

Related Post

Що робити у під'їздіЩо робити у під'їзді

Як боротися зі сторонніми у під'їзді? Мирно спілкуватись у чужому під'їзді – Не заборонено. Якщо гості не галасують, не лаються, не слухають гучної музики, не порушують норми санітарної, пожежної безпеки,