Як швидко приготувати стейк із зубатки

Скільки хвилин смажать зубатки?

Обсмажте рибу 2-3 хвилини на середньому вогні. Накривати кришкою сковороду не треба, щоб риба не парилася і не розвалилася під час смаження. Якщо ви смажите кілька порцій, не викладайте їх на сковороду відразу, краще готуйте окремо, щоб шматок зубатки лежав вільно.

Навіщо вимочувати зубатку?

А так, якщо готувати зубатку вдома, то спочатку її потрібно вимочити. Не солити, коли готуєш, а зробити сольовий розчин потрібною за смаком солоності. У розчині вона збереться, стане щільнішою. Кілограмовому шматку потрібна приблизно година.

Related Post

Що краще алюмінієвий або пластиковий балконЩо краще алюмінієвий або пластиковий балкон

Що краще за пластик або алюміній для балкона? Якщо не опалювати пластиковий балкон, то різниця балконної та вуличної температур лише трохи перевершуватиме алюмінієве скління і складатиме 5-7 градусів.. ПВХ вікна