Як швидко приготувати кролика в сметані в духовці

Скільки часу потрібно для запікання кролика?

1,5 години Форму для запікання змастити олією та застелити фольгою. Викласти кролика, щільно закрити фольгою м'ясо. Час запікання 1,5 години при 200 градусах.

Скільки часу треба гасити кролика?

Молодого кролика гасимо приблизно годину-півтори, більш дорослого близько 2 годин. Коли м'ясо стане м'яким, вимикаємо вогонь, посипаємо страву нарізаною свіжою зеленню петрушки і все готове. Ось як готувати кролика, тушкованого у сметані.

Related Post

Як оновити фари всерединіЯк оновити фари всередині

Як прибрати помутніння всередині фари? Через отвори для ламп у фару необхідно налити води з невеликою кількістю миючого засобу.Наприклад, те, що домогосподарки використовують для миття посуду. Туди ж потрібно проштовхнути

Як правильно адигський чи адигейський народЯк правильно адигський чи адигейський народ

Адиґійці або адиги (Адиг. Адиге) – один з народів Півдня Росії. Корінне населення Адигеї, Краснодарського краю, Кабардино-Балкарії та Карачаєво-Черкесії. Утворюють широку діаспору у країнах Близького Сходу, а також інших регіонах