Як швидко посмажити тріску

Скільки хвилин смажити рибу тріску?

5 хвилин На сковороді розігрійте олію. Запануйте шматки тріски у борошні, викладіть на сковороду. Смажте на середньому вогні, не накриваючи кришкою, 5 хвилин до золотистої скоринки.

Скільки часу готувати тріску?

20 хвилин Час приготування складає в середньому 20 хвилин. Щоб прискорити процес, можна нарізати рибу меншими шматочками. Готова тріска м'яка, до неї легко входить вилка, а філе легко відділяється від кісток.

Related Post

Як зробити укіс навколо дверейЯк зробити укіс навколо дверей

Як обіграти схил вхідних дверей? Обробити укоси можна різними способами: Зацементувати та акуратно зашпаклювати. Встановити укоси із сендвіч-панелі. Це недорогий вид оздоблення. Але сендвіч-панелі неміцні та недовговічні. Встановити укоси із