Як швидко почистити рибу вугра

Принесли рибу, поклали в миску чи будь-який інший посуд і посипали раномірно рибу великою сіллю. Дали 20 хвилин постояти. Сіль роз'їдає слиз. Залишається трохи потерти сіллю, що залишилася, і змити водою.27 квіт. 2005р.

Чи потрібно знімати шкуру з вугра?

Для ряду рецептів з використанням цієї риби, з вугра потрібно попередньо зняти шкіру. Робиться це дуже просто. Шкіру за головою надрізав кільцем. Надріз потрібно робити (обов'язково) за передніми плавцями.

Яка користь від вугра?

Вугор – це не тільки делікатес у найзнаменитіших кухнях світу, але й надзвичайно поживний та корисний продукт. Жирність м'яса досягає приблизно 30%, і, крім того, воно містить низку важливих вітамінів і мікроелементів: йод, фосфор, залізо, калій, вітамін А, вітаміни групи В, а також D і Е.

Related Post

Як правильно зробити пасуванняЯк правильно зробити пасування

Як правильно пасерувати? Як правильно пасерувати Основа правильного пасерування – середній вогонь і постійне помішування. При обсмажуванні продукти поміщають вже на розігріту сковороду. Об'єм олії повинен становити близько 15-20% від

Як можна назвати квітку трояндуЯк можна назвати квітку троянду

Як ще називають троянду? Російське «троянда» та варіанти «дика троянда», «рожа», «розан», «рожан», «ружа» через німецьке посередництво (нім.Похожі Як називаються квіти схожі на троянди? Бегонія – подоба маленької троянди Є