Як самому зробити форму для шоколаду

Що можна використати як форму для шоколаду?

У роботі шоколат і кондитери в більшості випадків використовують пластикові (ПЕТ) та полікарбонатні форми. У тих і в інших є одна неприємна особливість – вони дуже ніжні і збирають подряпини, а будь-яка подряпина, шорсткість, шалена порошинка неминуче отримає своє відображення на поверхні шоколаду.

Як зробити молд для шоколаду в домашніх умовах?

Пластикова склянка дозволила розрізати майбутню форму навпіл. Потім ми з'єднуємо половинки молда і вставляємо в таку ж склянку (щоб половинки щільно з'єдналися). Далі темперуємо шоколад, забарвлюємо та наповнюємо молд з мішка. Желатин витримає маси із температурою не вище 40-42 градусів.

Related Post

Як перевірити участь банку у ССВ?Як перевірити участь банку у ССВ?

Інформацію про участь кредитної організації в ССВ можна отримати за телефоном гарячої лінії Агентства зі страхування вкладів або на офіційному сайті цієї організації у підрозділі «Учасники ССВ». На сьогоднішній день

З чого роблять крепЗ чого роблять креп

Виробники текстилю позиціонують креп як самостійну категорію тканин, що виготовляються. переважно з шовку. Полотно відрізняється креповою круткою з високою щільністю витків і чергуванням скручених ліворуч і праворуч ниток.28 січ. 2020р.