Як розрахувати кількість салатів на бенкет?

Розрахунок кількості їжі на банкеті Салати – 200-250 гр. на особу, 2-3 види салату з розрахунку 100-150 гр. кожного салату на гостя.06-Jul-2017

Салатів має бути у сумі близько 150 г на людини. Після холодних закусок подаються гарячі страви: відбивні, котлети, печена риба, шашлики, стейки, жульєни, м'ясні рулети та інші делікатеси. Цю їжу готують із розрахунку 200 г на одного гостя. Крім їжі, на весіллі присутні алкогольні та безалкогольні напої.

Салати – 100 грам на людини. При цьому видів салатів має бути як мінімум два; Гаряче – від 100 до 250 грам на людини.

Знаючи загальноприйняті норми, легко розрахувати святковий меню. Наприклад, на 20 осіб закуповують близько 27–30 кг продуктів….

  1. холодні закуски – 350–400;
  2. салати – 200-250;
  3. гарячі закуски – 100;
  4. основні страви – 400;
  5. фрукти та десерт – по 150–200.

Related Post

Як підключити безлімітну роздачу інтернету на МТСЯк підключити безлімітну роздачу інтернету на МТС

Розмір одного пакета становить 3 ГБ, плата за один пакет – 50 рублів (кількість пакетів не обмежена, термін дії – один день, залишок не переноситься). Підключити послугу «Режим модему» можна

Пологовий ящик для собак.Пологовий ящик для собак.

Як зробити коробку для пологів собаки? Знайдіть прості дерев'яні щити невеликого розміру, з'єднайте, а зверху накиньте щільну ковдру. На підлогу покладіть підстилку, І ось, ящик для пологів готовий! Звичайно, ящик

Як зняти повітропровід на кіа сорентоЯк зняти повітропровід на кіа соренто

Як зняти лівий повітропровід? Щоб зняти лівий повітропровід Вести (водія) слідують: Зрушити убік монтажний блок. Жодні дроти не від'єднуємо, а тільки відкручуємо гвинти кріплення; Вивернути два гвинти кріплення рамки повітроводу