Як просто посмажити сома?

Найсмачніша частина сома – Це хвіст. З нього можна, можливо приготувати досить велику кількість перших та других страв, різноманітні закуски та начинку для пирогів. Відмінними смаковими якостями має копчений сом.

М'ясо замочують у маринаді, щоб зник запах. Заливає сумішшю молока з водою у пропорції 1: 1, залишає на годину. Потім кидає дрібку солі, тримає ще півгодини. Замість молока можна взяти розведений водою сік лимона.

Закип'ятити невелику кількість води, додати|добавляти| сіль|соль|, перець. У киплячу воду опустити шматочки сома буквально на 3 хвилини, вариться він дуже швидко.

Related Post

Як видалити ремувер з вій в домашніх умовах швидко та ефективноЯк видалити ремувер з вій в домашніх умовах швидко та ефективно

Самою видалити накладні вії, що порідшали, можна підручними засобами. На кухні завжди знайдеться оливкова, кукурудзяна або соняшникова олія. Але щоб отримати подвійний ефект – виконати процедуру і зміцнити свої вії,

Як правильно наносити парфуми на одягЯк правильно наносити парфуми на одяг

Наносити аромат потрібно на пульсуючі точки: зап'ястя, шия, груди. Однак місце нанесення аромату можна змінити в залежності від одягу. Наприклад, якщо жінка одягнена у сукню з відкритою спиною, краще завдати

Як можна класифікувати комп'ютерні мережіЯк можна класифікувати комп'ютерні мережі

Залежно від територіального розташування абонентських систем мережі можна поділити на три основні класи: локальні (LAN – Local Area Network), регіональні (MAN – Metropolitan Area Network), глобальні (WAN – Wide Area