ЯК ПРИЙМАТИ – Приймайте по одній чайній ложці без гірки у першій половині дня, не перевищуючи вказане дозування. Рекомендується змішати порошок з водою, соком або іншим безалкогольним напоєм і випити разом із їжею. Добавка має накопичувальний ефект. В упаковці міститься 25 добових порцій.
Їжачок необхідно подрібнити та залити водою, дати настоятися 8-10 годин у темному місці при кімнатній температурі. Приймати по 100 – 150 мл 3 рази на день до їди. Для найбільшого ефекту рекомендується приймати напій з Їжачком до їжі, для максимального засвоєння корисних елементів.
Зазвичай, дозування становить від 1 до 5 грам. Оптимальне дозування – 3-5 г, час прийому – 1-2 місяці. Перші ефекти можна, можливо побачити вже за 1-2 тижні після початку прийому. Додавати в раціон гриб рекомендують після обіду та ввечері.
Особливо вони допомагають при злоякісних пухлинах, хворобах серця та депресіях. Їжачок гребінчастий складається з еринацину. Він чимось нагадує молекулу псилоцибіна, що впливає на нервову систему людини. Крім того, вживання гриба може поліпшити роботу серця.