Досвідчені кухарі рекомендують взяти лимонний, апельсиновий чи гранатовий сік, ківі, кефір, сметану. Також можна використовувати пиво чи сухе біле вино. Ще один варіант – майонез, але врахуйте, що на вугіллі він підгоряє, а значить, шматочки шашлику, Перед тим як смажити, потрібно буде обтерти.
0:202:39Suggested clip 49 secondsЦей МАРІНАД зробить будь-яке М'ЯСО М'Яким! Ідеальний …YouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
Як приготувати м'ясо м'яким та соковитим?
- Вибирайте відповідне м'ясо Найпростіший спосіб приготувати м'ясо м'яким і соковитим – взяти той висівок, який сам по собі є достатньо м'яким. …
- Під дією солі білки денатуруються так само, як і під впливом кислоти. …
- Дайте м'ясу відпочити
May 21, 2018