Що потрібно додати до м'яса, щоб воно стало м'яким?
Що додати в бульйон, щоб м'ясо було м'яким Якщо ви купили не найвдаліший шматок м'яса, додайте в бульйон ложку оцту та варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок соку лимонного. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане м'якшим. Також у бульйон можна додати чайну ложку соди.
Що потрібно зробити, щоб м'ясо було м'яким і соковитим?
Попереднє засолювання м'яса в розсолі або сухим методом робить його більш м'яким, а також більш смачним та соковитим, оскільки білки, що пройшли через такум'якуденатурацію, не так сильно стискаються під час термообробки, і всередині збережеться більше соків.