Як приготувати м'ясо, щоб стало м'яким

Що потрібно додати до м'яса, щоб воно стало м'яким?

Що додати в бульйон, щоб м'ясо було м'яким Якщо ви купили не найвдаліший шматок м'яса, додайте в бульйон ложку оцту та варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок соку лимонного. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане м'якшим. Також у бульйон можна додати чайну ложку соди.

Що потрібно зробити, щоб м'ясо було м'яким і соковитим?

Попереднє засолювання м'яса в розсолі або сухим методом робить його більш м'яким, а також більш смачним та соковитим, оскільки білки, що пройшли через такум'якуденатурацію, не так сильно стискаються під час термообробки, і всередині збережеться більше соків.

Related Post

Як можна перекласти малюнок з паперуЯк можна перекласти малюнок з паперу

Як перенести малюнок із паперу на будь-яку поверхню? Для цього вам знадобляться такі матеріали: Для цього вам знадобляться такі матеріали: … Приступаємо до роботи: … Приклеюємо картинку до акрилової фарби,