Як приготувати кашу в каструлі?

Варити каші найкраще в товстостінному посуді з нержавіючої сталі. Багатошарове дно каструлі рівномірно прогріває весь об'єм, економить енергію, а після вимкнення довго зберігає тепло. Це саме те, що потрібно – «притомити» кашу.

Нагрійте воду чи молоко. Коли рідина почне закипати, додайте пластівці або крупу, підсолоджувач і щіпку солі. Помішуючи, доведіть кашу до кипіння і зменшіть вогонь. Варіть кашу до готовності, не забуваючи помішувати.

Так, для гречаної чи рисової каші пропорція круп і води повинна дорівнювати 1:2 (на склянку рису або гречки потрібно взяти дві склянки рідини). На склянку пшона, вівсяних пластівців, пшеничного крупи необхідно не менше трьох склянок води. Стільки ж вимагатимуть ячна або перлова крупа.

Related Post

Як зробити м'який айсинг для пряниківЯк зробити м'який айсинг для пряників

Як зробити, щоб айсинг блищав? Для того щоб айсинг блищав, можна помістити вироби під лампу розжарювання або злегка просушити феном, а також використовувати спеціальну добавку для блиску., яку ви зможете

Як правильно користуватися брикетами для топки лазніЯк правильно користуватися брикетами для топки лазні

Як правильно топити лазню брикетами? Щільно укладіть брикети по центру топки один на одного у декілька шарів. Переконайтеся, що між брикетами і стінками топки є достатньо простору для циркуляції повітря.

Водонагрівачі електричні як підключити відеоВодонагрівачі електричні як підключити відео

Що потрібно для підключення водонагрівача? Що потрібно для встановлення бойлера? Шланги достатньої довжини для гарячої та холодної води Розгалужувачі Вентилі Сам водонагрівач Перфоратор або ударний дриль Шуруповерт, пасатижі Шурупи, дюбелі