Як приготувати кабачки швидко та смачно в духовці з сиром та часником

Як запекти кабачки в духовці часточками?

Викладайте шматочки кабачків на застелений пергаментом лист на відстані один від одного. Якщо ви не впевнені в антипригарних властивостях пергаменту, змастіть його олією. Запікайте на середній полиці духовки за температури 180-190 градусів протягом 20-30 хвилин.

Які спеції додають у кабачки?

Для кабачків підійдуть солодка мелена паприка, сушений орегано, чорний мелений перець, сіль, часник, кріп, базилік, коріандр, кмин та петрушка.

Related Post

Чим годувати собаку коли її нудитьЧим годувати собаку коли її нудить

Якщо блювання не сильне, тварині потрібно дати води, а потім можна через час нагодувати. Найкраще дати вихованцю курячий бульйон. Однак, якщо спостерігається постійне блювання у собаки, негайно звертайтеся до ветеринарної

Як можна в ісламі одягнутисяЯк можна в ісламі одягнутися

Бажано одягати гарний одяг, уникаючи одягу яскравих кольорів. Жіночий одяг обов'язково повинен приховувати всі частини тіла, крім овалу обличчя та кистей рук. Коран вимагає опускати на собі свої покривала (джильбаб),