Як правильно їсти канапе?
Канапе зазвичай подають на фуршетах або перед основною вечерею разом з аперитивом. Канапе повинні бути зручними для їжі без приладів, тому ніяких рідких соусів, що капають, падають або сповзають інгредієнтів – все зібрано і підігнано, привабливий зовнішній вигляд обов'язковий. Для зручності канапе часто скріплюють шпажками.
Чим вирізати канапе в домашніх умовах?
Другий спосіб нарізки – візьми одноразовий 20-грамовий шприц, відріж частину, куди вставляється голка. Шприцем наріж кружечки з продуктів, вони вийдуть рівною, ідеальною формою. Встав шпажку в шприц, і видави готову канапе. Виклади їх на гарну страву, прикрась і насолоджуйся різноманітністю смаків.