Як приготувати соковиту буженину в духовці?
Накрити м'ясо вільним кінцем фольги та добре закріпити з усіх боків як конверт. Духовку розігріти до 200 ° С і запікати буженину 75 хвилин, потім відкрити фольгу та зарум'янити м'ясо. Щоб воно не пересохло, його можна полити зверху ананасовим сиропом чи вином. Коли м'ясо буде готове, злити весь сік.
В якому режимі запікати буженину?
М'ясо відправляємо у холодну духовку. Встановлюємо в духовці режим "Верх низ" та температуру 90-110ºС, випікаємо 5-9 годин залежно від розміру шматка та виду м'яса. Чим нижча температура випікання тим ніжнішим і соковитішим буде м'ясо. Я намагаюся випікати м'ясо при 100 º С, але це зазвичай дуже тривалий процес.