Як правильно збивати вершки 20 відсотків

Технологія приготування досить проста. Охолодіть вершки і почніть збивати міксером або віночком, одночасно починайте всипати сухий загусник невеликими порціями. Збиваємо до загусання та збільшення вершкової маси в обсязі. Після приготування раджу охолодити збиті вершки 5-10 хвилин.

Як загустити вершки 20%?

Пропорції такі – щоб загуснути 300 мл вершків додаємо, наперед змішані 2 повні столові ложки цукрової пудри з 1 столовою ложкою картопляного крохмалю. Перешиваємо міксером на мінімальних оборотах і даємо трохи постояти. Вершки густіють дуже швидко і ви отримуєте вершкову масу потрібної густоти.

Як збити вершки 20 без міксера?

Для вирішення питання, як збити вершки без міксераможна взяти звичайну вилку. Порівняно з попереднім методом, тара має бути меншою, не надто широкою. Борта – середньої висоти. Її разом з виделкою та вершками слід покласти хвилин на двадцять у морозилку.

Related Post

Що робити, якщо хом'як перегрівсяЩо робити, якщо хом'як перегрівся

Перша допомога Якщо у хом'яка спостерігаються симптоми теплового удару, потрібно відразу ж усунути причину. Клітку з гризуном треба поставити у прохолодне місце, вікна у приміщенні відкрити, розпорошити навколо клітини воду

Опустилися органи, що робитиОпустилися органи, що робити

Традиційна медицина пропонує 2 способи лікування опущення внутрішніх органів: застосування бандажу чи хірургічне втручання. Альтернативним методом є остеопатичний вплив, який дозволяє повернути внутрішні органи на їхні місця і цим дійсно

Що краще газову духовку або електричнуЩо краще газову духовку або електричну

Електрична духовка набагато краща за газову в плані безпеки, оскільки у перших є функція контролю температури. Якщо робота гаджета виходить з-під контролю і температура підвищується, духова шафа автоматично вимикається. Сучасні