Технологія приготування досить проста. Охолодіть вершки і почніть збивати міксером або віночком, одночасно починайте всипати сухий загусник невеликими порціями. Збиваємо до загусання та збільшення вершкової маси в обсязі. Після приготування раджу охолодити збиті вершки 5-10 хвилин.
Як загустити вершки 20%?
Пропорції такі – щоб загуснути 300 мл вершків додаємо, наперед змішані 2 повні столові ложки цукрової пудри з 1 столовою ложкою картопляного крохмалю. Перешиваємо міксером на мінімальних оборотах і даємо трохи постояти. Вершки густіють дуже швидко і ви отримуєте вершкову масу потрібної густоти.
Як збити вершки 20 без міксера?
Для вирішення питання, як збити вершки без міксераможна взяти звичайну вилку. Порівняно з попереднім методом, тара має бути меншою, не надто широкою. Борта – середньої висоти. Її разом з виделкою та вершками слід покласти хвилин на двадцять у морозилку.