Як правильно збивати безе з білків

Як краще збивати білки холодні чи теплі?

Найлегше збиваються білки кімнатної температури – Вони легше збагачуються повітрям. Однак відокремити білки від жовтків набагато простіше, якщо холодні яйця.

Як правильно збивати безе?

Цукор обов'язково додавати тонким струмком, не потрібно всипати його відразу. Після додавання цукру продовжуйте збивати на максимальній швидкості не менше 2-3 хвилин.. Ви помітите, що маса перетвориться на тягучу, насадки міксера не просто залишають слід, а витягують щільні піки, які не опадають, а тримаються.

Related Post

Як можна збирати підписиЯк можна збирати підписи

Як правильно зібрати підписи сусідів? Збір підписів мешканців, з чого складається процес Рішення загальних зборів, які проживають на вибір голови ради квартирантів, ЖБК або ТСЖ; Ручка; Підписні листи (або комп'ютер

Що означає скалярна величинаЩо означає скалярна величина

Скалярська величина (від латів. scalaris «ступінчастий») у фізиці величина, кожне значення якої може бути виражено одним (як правило, дійсним) числом. Тобто скалярна величина визначається лише значенням, на відміну вектора, який,