Як правильно збити вершки з|із|

Чи можна збити вершки із цукровим піском?

Для збивання вершків краще використовувати цукрову пудру. Оскільки жирні вершки доходять до готовності досить швидко, цукровий пісок просто не встигне розчинитись. Також можна додавати ванілін чи ванільний цукор.

Як краще збивати вершки холодні чи теплі?

Вершки повинні бути холодними. Обов'язково охолодіть вершки перед збиванням. Найкраще це робити в холодильнику, але якщо потрібно терміново, то можна скористатися морозильною камерою.

Related Post

Як із прямого піджака зробити приталенийЯк із прямого піджака зробити приталений

Чи можна перешити піджак? Якщо піджак став більшим, підігнати його по фігурі для нас не проблема. Ми зменшимо виріб в обсязі грудей, талії або стегон. Також можна зменшити ширину рукава