Промийте зелень, дайте стекти воді і помістіть в поліетиленовий пакет. Наберіть у пакет максимальну кількість повітря та щільно зав'яжіть. Зберігайте зелень у холодильнику на нижній полиці. Промийте зелень, дайте стекти воді, промокніть паперовими рушниками і загорніть у папір.10 Jul 2017
Пучок спочатку струшують, а потім розкладають гілочки тонким шаром на паперовому рушнику і залишають провітритися. Можна також промокнути їх зверху іншим рушником. Мити зелень під краном або теплою водою не можна, тому що вона після цього не довго зберігатиметься.
Щоб зелень не зав'яла, поставте її в баночку з холодною водою, загорніть у поліетиленовий пакет і заберіть у холодильник, у відділення для овочів (нижній ящик). У поліетиленовому пакеті. Можна зробити простіше: збризкати зелень холодною водою і нещільно загорнути в поліетиленовий пакет, зберігати у відділенні для овочів.
Її необхідно помістити на 10-15 хвилин у 10% розчин кухонної солі або 3% розчин етанової (оцтової) кислоти. Повторне ополіскування. Після очищення вся зелень ще кілька разів ополіскується під проточною водою з періодичним перевертанням на друшляку або сітці.