Як правильно зберігати кишки?

При засолюванні кишки прополіскують у теплій воді, засипають сіллю на 15 хвилин. Потім натурпродукт віджимають, знову солять і зберігають у герметичній ємності при температурі від 0 до +10 ⁰С не більше 12 місяців.03-Aug-2018

Для тривалого зберігання натуральної череви (оболонки, кишки), необхідно дотримуватись температурного режиму +4..+10°C. За такої температури всі властивості ковбас максимально зберігаються. Термін зберігання череви зменшується до 8 місяців при більш підвищених температурах: +10°C.

Зберігати кишки для ковбас слід у герметичній поліетиленовій тарі. Рекомендована температура зберігання 0-10 ° С та вологості повітря 85% (побутовий холодильник). Ідеальне місце зберігання у холодильнику в зоні збереження свіжості (нульова зона). При транспортуванні допускається заморожування черев, т.е.

Кишки замочіть у солено-содовому розчині (на 1 л води 2 ст. л. соди та солі) на 3-5 годин.

Related Post

Як зняти склопакет із пластикового вікна своїми руками відео правильно і швидко самому почиститиЯк зняти склопакет із пластикового вікна своїми руками відео правильно і швидко самому почистити

Як розібрати склопакет? Для того, щоб розібрати склопакет необхідно вістрям ножа зробити надріз у верхній частині герметика. Робити все потрібно дуже обережно, оскільки якщо засунути ніж занадто глибоко, то скло

Чим годувати дитину 2 роки перед сномЧим годувати дитину 2 роки перед сном

Що можна дати дитині перед сном у 2 роки? Вночі можна давати дитині кефір, ряжанку, біолакт, грудне молоко. Рекомендується вживати молочні продукти з кухля або поїльника, уникаючи пляшки з соскою.