У темному прохолодному місці вино випаровується слабо, тому контакт парів спирту з матеріалом кришки мінімальний і на короткому часовому проміжку не викликає проблем. Рекомендований термін зберігання домашнього вина у банку з металевою або капроновою кришкою – 3-6 місяців. Увага! 7 груд. 2016 р.
Як правильно зберігати домашнє вино?
Найкращий діапазон — 10–15°С, у тепліших умовах вино швидко старіє, втрачає свіжість і набуває присмаку спирту, а на холоді воно перестає дозрівати, і його смак погіршується. Вологість. Оптимальними показниками вважаються 60-80%.Похожі
Скільки домашнє вино зберігається при кімнатній температурі?
2 дні Зберігати вино за кімнатної температури можна 2 дні. Міцні сорти – 3-4 доби. Якщо потрібно тримати напій довше, краще придбати спеціальну винну шафу. Зовні вони схожі на холодильник – усередині підтримуються оптимальні умови зберігання.