Як правильно заводити тісто на бісквіт

Скільки має відпочивати бісквіт після випічки?

10-15 хвилин бісквіт повинен остигати у формі; близько години охолоджуватися на ґратах при кімнатній температурі; решта часу лежати в холодильнику, загорнутий у харчову плівку.

Як зробити так, щоб бісквіт не впав?

Чому бісквіт не піднявся: довгий простий Бісквіт потрібно випікати відразу, поки бульбашки повітря із збитих яєць не вивітрилися. Заздалегідь розігрійте духовку та застеліть пергаментом форму для запікання. Акуратно виливайте тісто у форму і одразу ставте в духовку. Тоді бісквіт буде пишним та ніжним.

Related Post

Як розшифровується фотоапарат ФЕДЯк розшифровується фотоапарат ФЕД

ФЕД (скор. Фелікс Едмундович Дзержинський) – серія радянських далекомірних далекомірних Дальномірний фотоапарат клас фотоапаратів, який використовує для наведення на різкість оптичний далекомір. Для фокусування об'єктива цей різновид фотоапаратури використовує явище

Краще залишитися у розбитого корита ніжКраще залишитися у розбитого корита ніж

Опинитися біля розбитого корита або повернутися до розбитого корита втративши все набуте, залишитися ні з чим (вирази виникли під впливом «Казки про рибалку та рибку» А. С. Пушкіна). Див. Звідки

Як зробити труси більше на розмірЯк зробити труси більше на розмір

Боягузи розтягують до необхідного розміру і фіксують на дошці для прасування за допомогою побутових або кравецьких шпильок. Зверху укладають вологу бавовняну тканину, здатну витримати високу температуру. Протягом 15 секунд праскою