Як правильно засолити курей для копчення

Як правильно приготувати курку?

Як коптити курку у коптильні

  1. Насипте деревну тріску на дно коптильні. …
  2. Встановіть піддон для збирання жиру поверх тріски та ґрати зверху.
  3. Викладіть на ґрати курку черевцем донизу.
  4. За годину перевірте готовність. …
  5. Зніміть коптильню з вогню.
  6. Дістаньте курку і остудити при кімнатній температурі близько двох-трьох годин.

Як посолити м'ясо для гарячого копчення?

Шматки м'яса натирають сіллю та спеціями. Укладають шарами в посуд, притискають вантажем і залишають у прохолодному місці. Для гарячого копчення згідно більшості рецептів м'ясо витримують у солі приблизно 12 годин. Його періодично перемішують, щоб просолити рівномірно.

Related Post

Як і де можна оформити візу до СШАЯк і де можна оформити візу до США

Як отримати візу до США для українців? Процедура отримання туристичної візи до Америки передбачає такі етапи: заповнення візової анкети онлайн; оплата консульського збору; збирання необхідних документів; запис на інтерв'ю до

Після чого краще росте цибуляПісля чого краще росте цибуля

Після чого краще садити цибулю навесні: найкращі попередники Бобові (горох, квасоля, нут, сочевиця). Кормові (конюшина, люцерна). Пасльонові (томати, картопля, перці, баклажани). Гарбузові (огірки, гарбузи, кабачки).5 квіт. 2023 р. Що любить