Як правильно замочити горох?

Невелика дрібка харчової соди закидається в каструлю з киплячою водою, в якій вариться горох. І відбувається диво – горошок розварюється протягом 20 хвилин. А про такий спосіб, коли не потрібно ні соди, ні замочування, напевно, чули не всі. І цей спосіб простіше простого!

Сухий горох рекомендується замочувати щонайменше на 3-4 години. Щоб максимально прискорити процес його приготування, залийте горох водою на годину-дві і додайте у воду трохи соди. Досвідчені господині радять замочувати горох на ніч зі столовою ложкою цукру. Цукор усуває неприємний вплив гороху на травлення.

Якщо вам здається, що горохнезважаючи на довге замочування, недостатньо розбух, злийте стару та налийте свіжу холодну воду – Нехай полежить ще. І не забудьте до замочування горох перебрати, про всяк випадок. – Після того, як час замочування закінчилося, злийте воду, промийте горох і знову залийте холодною водою.

Related Post

Що корисніше гейнерЩо корисніше гейнер

Що найкраще для набору маси? Для швидкого та ефективного нарощування м'язової маси їм рекомендується приймати саме гейнер, На результатів при вживанні протеїну доведеться чекати значно довше. У ньому міститься велика

Як швидко п'ятірочка повертає гроші на картку за повернення товаруЯк швидко п'ятірочка повертає гроші на картку за повернення товару

Термін повернення грошей на картку 1-15 робочих днів, хоча зазвичай все відбувається за 3-5 робочих днів. Як довго триватиме повернення грошей на карту П'ятірочка? На практиці здебільшого гроші повертаються на

Як можна заразитися від вірусної пневмоніїЯк можна заразитися від вірусної пневмонії

Зараження відбувається найчастіше повітряно-краплинним шляхом. Людина заражається при вдиханні повітря, що містить віруси. Чи можна заразитися вірусною пневмонією від іншої людини? Пневмонія передається повітряно-краплинним шляхом, при вдиханні мікробів від хворої