Як правильно замаринувати та посмажити рибу

У чому краще обваляти рибу перед смаженням?

Щоб риба зберегла форму під час смаження і не пристала до сковороди, її потрібно запанувати. Можна обваляти рибу тільки в борошно, а можна зробити багатошарову паніровку з борошна та панірувальних сухарів, скріпивши їх збитим яйцем.

Скільки часу треба маринувати рибу?

Найкраще, якщо вона буде жирною та щільною за консистенцією. В ідеалі риба має містити багато кісток. Слід пам'ятати, що річкову рибу слід піддавати термічній обробці або маринувати не менше 2 тижнів — ризик заразитися від неї небезпечними паразитами значно вищий, ніж від морської.

Related Post

Що краще корвалол у таблетках або рідкийЩо краще корвалол у таблетках або рідкий

Корвалол у таблетках краще, зручніше та безпечніше прийматиоскільки Корвалол у флаконах дозується у краплях і у разі самостійного дозування може відбутися відхилення за дозою.25 лют. 2021р. Чим корисний Корвалол у

Грибний чай від чого кориснийГрибний чай від чого корисний

Медузоміцет підвищує гемоглобін у крові, має потужну противірусну та антиоксидантну дію. Дослідження довели, що заміна інших напоїв чайним грибом дозволяє активно спалювати зайві калорії, зменшує жировий прошарок, знижує рівень цукру