Як правильно замаринувати свинину для смаження

Як замаринувати м'ясо для смаження?

Як основний інгредієнт беруть кефір або несолодкий йогурт, змішують із прянощами, невеликою кількістю солі, перцем та травами. М'ясу достатньо провести у такому маринаді близько 2-4 годин. До речі, деяким подобається маринувати м'ясо під майонезом, але професіонали такого способу чомусь не вітають.

Як розм'якшити свинину для смаження?

Як розм'якшити сире м'ясо Наріжте м'ясо на порційні шматки та повністю залийте мінеральною газованою водою. Поставте у холодильник на 4 години. Після цього можна приступати до приготування. Фруктові маринади завдяки своїй кислоті роблять м'ясні волокна м'якшими.

Related Post

Як зняти блокування з печі hansaЯк зняти блокування з печі hansa

Як розблокувати варильну панель? Для розблокування панелі керування необхідно в першу чергу переконатися, що панель ввімкнена. Потім слідує натиснути та утримувати кнопку блокування протягом кількох секунд. Після цього повідомлення на

Як зробити горіхову коробку в подарунокЯк зробити горіхову коробку в подарунок

Як зробити букет із очищених горіхів? «Гілочки» горіхів Горіхи в шкаралупі клейовим пістолетом приклеїти до шпажки, формуючи потрібний силует. Це може бути нечищений фундук, мигдаль, кедрові горіхи, фісташки, арахіс у

Як зробити волосся кучерявим хлопцевіЯк зробити волосся кучерявим хлопцеві

Розчешіть пасмо і туго накрутіть волосся на прилад, зупинившись приблизно 1 см від коріння. Тримайте плойку вертикально, щоб отримати спіралеподібні кучері. Тримайте кожен локон на плойці 10-15 секунд. Акуратно зніміть