Як правильно замаринувати гусака на копчення

Як правильно маринувати гуску перед запіканням?

Замочіть тушку у воді з яблучним оцтом чи лимонним соком (1 чайна ложка на літр). Витримайте гусака у цьому розчині у прохолодному місці 5–6 годин. Натріть сіллю тушку і залийте білим вином, кислим фруктовим або ягідним соком, наприклад, журавлинним або апельсиновим. Витримуйте 10–12 годин у холодильнику.

Чи потрібно вимочувати гусака у солоній воді?

Рецепт «Важливий гусак»: Дуже простий, але довгий. По суті, ми замочуємо на ніч гусака у солоній воді (від солі м'ясо стане м'якшим, а від води соковитим).

Related Post

Що робити, якщо закладав xiaomiЩо робити, якщо закладав xiaomi

Як перезавантажити Xiaomi, якщо не працює екран? Для перезапуску телефону потрібно утримувати кнопку включення протягом кількох секунд, доки не з'явиться логотип Xiaomi на екрані. Після цього відпустіть кнопку та дочекайтеся

Як назвати зробити скріншотЯк назвати зробити скріншот

Windows. На комп'ютері або ноутбуку з операційною системою Windows скріншот екрану зручніше робити кнопкою принтскрин (PrintScreen). Вона знаходиться на клавіатурі верхнього рядка над клавішами «-» та «+». Після натискання принтскрина

Як зробити заставку на телефонЯк зробити заставку на телефон

Як встановити заставку на екран? Як змінити шпалери Торкніться вільної ділянки на головному екрані і не відпускайте його. Виберіть Шпалери та стиль. Якщо такого пункту немає, натисніть Шпалери. Натисніть Змінити