Як правильно відварити квасолю для салатів?

Скільки варити квасолю для салату?

Залежно від способу приготування квасоля варитиметься в середньому від 30 до 90 хвилин. Але краще орієнтуватися не так на час, але в зовнішній вигляд бобів. Щоб точно дізнатися, чи готова квасоля, розімніть одну штучку вилкою або пальцями. Боби мають стати м'якими, але не розваритися до стану каші.

Як варити квасолю після замочування?

Червона квасоля вимагає попереднього замочування на 8-12 годин. Для варіння такий квасолі знадобиться 40-80 хвилин. Якщо замочування не було, то 2-3 години. Для більш виразного аромату можна використовувати лавровий лист, часник, томат, сіль використовувати тільки в кінці приготування.

Related Post

Як користуватися кнопками на трубці домофонуЯк користуватися кнопками на трубці домофону

Потрібно набрати номер квартири на панелі викликів домофону. Після чого або натиснути кнопку виклику, або просто почекати, поки пристрій здійснить виклик самостійно. Зазвичай, домофон завжди супроводжує вимогу гудками (на зовнішній

Що корисніше цукор чи фруктозаЩо корисніше цукор чи фруктоза

Фруктоза корисна для організму, тому що не викликає підвищення рівня глюкози та інсуліну в крові Фруктоза дійсно не призводить до підвищеного вироблення інсуліну, але при цьому вона значно підвищує рівень