Як правильно відсікти хвости в самогоні

"Хвіст" самогону – третя фракція, крім етилового спирту містить сивушні масла, що дають неприємний запах, смак і каламутний колір. Температура кипіння сивухи вища, ніж у етилового спирту, тому щоб відокремити хвіст самогону, досить вчасно припинити збирання основного продукту – «тіла».11 бер. 2016 р.

Як відокремити хвости у самогоні?

Коли температура пари досягає 80°, необхідно починати контролювати міцність дистиляту звичайним спиртоміром у мензурці. Як тільки вміст спирту опускається до 40 °, відбір тіла припиняють – далі відбирають хвости, які не виливають, а просто відокремлюють в іншу ємність.

Чи потрібно відбирати хвости при другій перегонці?

З 10 літрів «хвостів» можна отримати близько 3 літрів якісного самогону міцністю близько 80%. Рідину, що залишилася в перегінному кубі, утилізують (виливають у каналізацію). При перегонці «хвостів» відбирати «голови» не потрібно, тому що їх там не міститься — вони википіли на попередніх етапах.

Related Post

Як правильно ділити числа в міріЯк правильно ділити числа в мірі

Коли ми ділимо ступеня з однаковими підставами, основа залишається без змін, а з показника ступеня показника ступеня Основні поняття Ступінь числа з натуральним показником це результат багаторазового множення числа на