Як правильно варити карамель на торт

Чому не вдається зварити карамель?

Нерівномірне плавлення цукру Щоб карамель набула правильної текстури та насиченого смаку, на початковому етапі важливо правильно розплавити цукровий пісок. Якщо ви готуєте карамель «сухим» способом, використовуйте посуд з широким дном (наприклад, сковороду) і не помішуйте цукор під час плавлення.

Як зробити так, щоб карамель не підгоріла?

Слідкуйте за тим, щоб карамель не підгоріла. Після того, як цукор розплавиться, продовжуйте варити карамель поки вона не набуде бурштинового кольору. Карамель потрібно знімати з вогню, коли вона почне трохи димитися і трохи пінитися по краях посуду.

Related Post

Орхідея в'януть квіти що робитиОрхідея в'януть квіти що робити

Що робити, якщо орхідея починає в'янути? В'янути листочки у будь-якої кімнатної орхідеї можуть через ураження квіток різними інфекціями, включаючи бактеріальні або грибкові. Чому в орхідеї в'януть бутони? Різка зміна умов

Як підключити зворотний осмос без бакаЯк підключити зворотний осмос без бака

Навіщо потрібний бак у системі зворотного осмосу? Нормальна робота накопичувального бака системи зворотного осмосу гарантує нормальну подачу чистої води. Порушення його функціонування може призвести до виходу системи фільтрації. Як запустити