Як правильно сушити овочі в Запоріжжі?

Наприклад, нарізану кубиками моркву сушать 6-10 годин за температури 40-50 °С. Баклажани та кабачки краще нарізати часточками товщиною 4-5 мм і сушити близько 8-10 годин. Також в електросушарці можна зробити в'ялені томати: їх теж нарізають часточками і сушать близько 10 годин при температурі 70 ° С.

Які овочі сушити у сушарці:

  • ріпчаста цибуля;
  • морква;
  • буряк;
  • солодкий чи гострий перець;
  • гарбуз (а також деякі інші баштанні, наприклад, диня);
  • кабачки;
  • баклажани.

Сушіння може зайняти тривалий час і тому часто електроприлад не вимикають на ніч. Проте виробники відносять електросушарку для продуктів до електроприладів, які працюють під наглядом. Тому виходячи з безпеки радять не залишати прилад без нагляду надовго.

Принцип роботи полягає в наступному: продукт зневоднюється шляхом обдування, потоком гарячого повітря певної температури від нагрівального елемента з вентилятором. Перевагою конвекційної сушарки є компактні розміри доступна ціна.

Related Post

Як підключити мп3 модуль до музичного центруЯк підключити мп3 модуль до музичного центру

Як увімкнути музику через USB на музичному центрі? Вам знадобиться USB-MicroUSB-кабель (у більшості моделей сучасних смартфонів такий кабель йде в комплекті). Після підключення виберіть у налаштуваннях музичного центру джерело сигналу

Що робити, коли немає клієнтівЩо робити, коли немає клієнтів

Що треба зробити, щоб залучити клієнтів? Формати залучення Реклама Друкована, теле-, радіо- та інтернет-реклама у чистому вигляді – традиційний формат «знайомства» аудиторії з продуктом. … Портфоліо, зразки та успішні кейси.