Як правильно солити суп з яловичини

Коли солити яловичину в супі?

«Бульйони радять солити на початку варіння. У м'ясі існують так звані солерозчинні білки, які при варінні переходять у воду лише за наявності солі. Тому бульйон треба солити відразу, але помірно, скоріше недосолювати, бо якщо посолити сильно, то потім суп може виявитися пересоленим.

Чи потрібно солити яловичину при варінні?

Солити м'ясо при варінні потрібно наприкінці. Оскільки сіль посилює виділення рідини, це може зіпсувати смак страви. Якщо посолити на початку, м'ясо виявиться занадто сухим та жорстким.

Related Post

Як підключити телефон до бездротових навушників.Як підключити телефон до бездротових навушників.

Як підключити бездротові навушники до Редмі? Як підключити навушники Redmi AirDots до смартфону Активуйте функцію Bluetooth на своєму смартфоні. Дістаньте навушники з кейсу та затисніть одночасно кнопку кожного навушника на

Як зробити повітряний смачний омлетЯк зробити повітряний смачний омлет

Чому омлет виходить не пишним? Чим менший радіус сковороди, тим пишніше виходить омлет. Шанувальники цієї страви давно зрозуміли, що омлет росте вгору, а не вшир. Якщо сковорода велика, то він