Як смажити яєчню, щоб вона не прилипала до сковороди?
На сковорідку ллємо рослинне масло або викладаємо шматочок вершкового – воно дає найкращий смак. Чекаємо, поки олія розтане повністю і лише після цього розбиваємо яйця. Відразу, як яйця опинилися на сковорідці, прибираємо її з плити, вогонь робимо мінімальним. На маленькому вогні яєчня до сковорідки не прилипає.
Скільки часу потрібно смажити яєчню?
3 хвилини Розігрійте сковороду, а потім акуратно вливайте по одному яйцю, щоб не пошкодити жовток. Для глазуньї це принципове. Смажте 2-3 хвилини на середньому чи маленькому вогні, не накриваючи кришкою, щоб білок згорнувся, а жовток залишився рідким. Посоліть до смаку.