Як правильно смажити шашлик у мангалі

Як правильно смажити шашлик, щоб він був соковитим?

У жодному разі не можна смажити м'ясо на відкритому вогні. Шампури слід викладати на мангал щільно. Перші 3-5 хвилин часто перевертайте їх, щоб м'ясо вкрилося скоринкою та зберегло весь сік усередині. Потім обертайте шампури кожні 2-3 хвилини, щоб шашлик не підгорів і просмажився поступово.

Як правильно смажити шашлик зі свинини на ґратах?

Смаження Не забудьте, поки дрова/вугілля ще горять полум'ям, обпалити грати після минулого разу. Якщо грати нові, просто добре прогрійте її і змастіть жиром (найзручніше – просто шматком сала або курдюка, ну або змоченим в маслі паперовим рушником). Тоді м'ясо не прилипне до ґрат.

Related Post

Як розрахувати кількість рулонів газону?Як розрахувати кількість рулонів газону?

Для того, щоб підрахувати кількість необхідного рулонного газону, потрібно площу вашої ділянки помножити на 1.25. Наприклад, якщо у вас ділянка під укладання газону 2 сотки, то отримуємо: 200 м2*1.25=250 рулонів.Apr

Таймень коли клюєТаймень коли клює

Віднерестившись до кінця травня, він спускається в русла річок і починає годуватись. Тоді і настає термін активного клювання. Він триває приблизно з кінця травня до першої декади липня. Пізніше вода