Як правильно смажити картоплю на казані

Як правильно смажити картоплю під кришкою чи ні?

Насправді під кришкою картопля пропарюється, розвалюється і стає на вигляд вареною. Закрити кришку можна тільки в кінці приготування, щоб не залишилося погано просмажених ділянок.

Як смажити картоплю Що б вона не пригоріла?

Якщо картоплі дуже багато, краще посмажте її порціями. Зменшити вогонь до середнього. Не накривайте кришкою та не перевертайте картоплю! Якщо вам здається, що він пригоряє, трохи струсіть сковороду.

Related Post

Калина ягоди ніж корисні властивості та протипоказанняКалина ягоди ніж корисні властивості та протипоказання

Кому не можна їсти ягоди калини? Її не можна вживати людям, схильним до тромбоутворення, зниженому тиску, при загостренні захворювань шлунково-кишкового тракту, а також вагітним.. Через високий вміст пуринів вона протипоказана

Як пробити пробки у вусі в домашніх умовах швидкоЯк пробити пробки у вусі в домашніх умовах швидко

Що найкраще розчиняє вушну сірку? В даний час одним з ефективних методів видалення сірчаних пробок є церуменолізис. Церуменолізис заснований на введенні у просвіт слухового проходу спеціальних речовин – цеременолітиків, здатних