Як правильно смажити карась на сковороді

Чим корисний смажений карась?

Страви з карася вважаються особливо смачними завдяки білій м'якоті цієї риби, яка багата білком, у її складі багато корисних амінокислот, при цьому вона майже не містить жирів. У 100 г карася міститься 1,8 г жиру та 17,7 г білка, висока кількість вітаміну РР, фосфору та хрому.

Як солити карася?

Щоб тушка риби добре просолилася, насипте солі в зябровий простір, черевце і розріз на спинці. Укладайте великого карася так само, як і дрібного, якомога щільніше один до одного. Після укладання останньої риби, зверху добре присипте все сіллю. Встановіть на рибу кришку і встановіть зверху гніть.

Related Post

Як розробити ногу після перелому гомілкостопа?Як розробити ногу після перелому гомілкостопа?

У комплекс вправ ЛФК після перелому гомілкостопа входить дозована ходьба, потім підскоки, стрибки, біг. Ці вправи пацієнти роблять, зафіксувавши гомілковостопний суглоб еластичним бинтом або одягнувши гомілковостопник. З дозволу лікаря можна