Як правильно скласти графік роботи кухаря

Як скласти графік роботи кухарів?

Найбільш популярні варіанти змінного графіка: «2х2» або «3х3», коли йде 2/3 робочих дні та 2/3 вихідних, робота «тиждень через тиждень». Останній підхід часто зустрічається у заміських комплексах та на базах відпочинку, тобто у місцях, куди персоналу проблематично щодня добиратися.

Який графік роботи у кухаря?

Є найрізноманітніші графіки, але найбільш поширеним є графік 2\2. Такий графік дозволяє кухареві не вибиватися з робочої колії, є час для відпочинку.

Related Post

Що таке коннект і як ним користуватисяЩо таке коннект і як ним користуватися

Що таке контент своїми словами? Контент – це інформація, якою наповнені всі канали комунікацій бізнесу – сайти, лендинги, соцмережі та інші. Контентом вважають текст, графіку, аудіо, ролики, анімацію, зображення. Що

Чим корисний інверсійний стіл для хребтаЧим корисний інверсійний стіл для хребта

Інверсійний стіл – тренажер, призначений для занять інверсійною терапією, яка здійснюється шляхом висіння вниз головою і призводить до покращення стану здоров'я, зокрема до усунення (зниження) болю в спині, поліпшення кровообігу,