Як правильно сервірувати столові прилади?

Яким чином розкладають столові прилади?

Як повинні лежати столові прилади Ножі та ложки розкладають праворуч від тарілки. Виделки – зліва. Десертну ложку кладуть над тарілкою. Використовувати прилади слід у зворотній від тарілки послідовності: найвіддаленіші використовують для страв, які приносять першими.

Як правильно сервірувати стіл столовими приладами?

Столові прилади повинні бути на відстані 10 мм один від одного та тарілки. Зліва лежить вилка, а праворуч ніж, як і ложка. Виделка повинна лежати зубами вгору, а ніж лезом до тарілки. Якщо в меню більше трьох страв, то не потрібно викладати всі столові прилади, вони повинні виноситися тоді коли будуть потрібні.

Related Post

Як зробити м'якше авокадо швидко в домашніх умовахЯк зробити м'якше авокадо швидко в домашніх умовах

Будь-які стиглі фруктові плоди виділяють етилен, який допоможе авокадо дозріти швидше. Тому Візьміть стиглий банан, яблуко або навіть томат і щільно загорніть плід разом із недозрілим авокадо в папір. Потім

Як швидко помити морквину дрібнуЯк швидко помити морквину дрібну

Як легко почистити дрібну моркву? Молоду морквину взагалі можна не чистити. Достатньо її добре помити з губкою і ніжна шкірка змиється разом із водою.Похожі Як швидко переробити дрібну моркву? Гарненько