Як правильно розвести глазур для пряників

Як розводити готову глазур?

Для того щоб використовувати готову кондитерську глазур, необхідно розігріти її до температури 55 ° С, за консистенцією вона має бути схожа на сметану. Якщо глазур виходить занадто густою, можна додати до неї трохи лимонного соку..

Як розвести глазур із пакета?

Спосіб приготування:

  1. До вмісту пакету додайте 4-5 чайних ложок молока чи води.
  2. Ретельно перемішайте до одержання однорідної маси.
  3. Завжди глазур на готову, охолоджену випічку.

Related Post

Як зняти кришку бензобака з кодомЯк зняти кришку бензобака з кодом

Як відкрити кришку бака із ключем? Найпоширеніші способи відкривання: Натискання на саму кришку бензобака (Невелике зусилля) до клацання з наступним притягуванням на себе. … Тросовий привід. … Натисканням (втисканням) кнопки,

Коли відкривається калейдоскопКоли відкривається калейдоскоп

Коли відкрився Калейдоскоп? 8 грудня 2012 року 8 грудня 2012 року на північному заході Москви відбудеться урочисте відкриття торгово-розважального центру "Калейдоскоп". Новий ТРЦ розташовується за адресою: вулиця Східненська, 56. Загальна