Як правильно розподілити зони на кухні

Набагато зручніше організувати робочу зону на кухні за правилом трикутника: плита, холодильник та мийка повинні знаходитися у трьох вершинах рівностороннього трикутника на відстані двох витягнутих рук. Грубо кажучи, холодильник простіше розмістити навпроти мийки та плити, що стоять біля однієї стіни на певній відстані.

Як правильно розмістити мийку та плиту на кухні?

Як розмістити мийку на кухні?

  1. Не варто розташовувати плиту, мийку і холодильник лінійно, особливо – ставити їх поряд, впритул. …
  2. Мінімальна відстань від плити до мийки – 40 см, максимум – 1,8-2 м, розбити простір між миттям та плитою можна робочою поверхнею.
  3. Оптимальна довжина робочої поверхні – 80-90 см.

Як правильно розставити все на кухні?

  1. Використовуйте кути кухні
  2. Сортуйте продукти та кухонне приладдя
  3. Використовуйте органайзери, роздільники та інші аксесуари
  4. Зберігайте найпотрібніші речі під рукою
  5. Передбачте висувні ящики
  6. Не забувайте про відкриті полиці

Related Post

Як зробити симулятор у грудяхЯк зробити симулятор у грудях

Як зробити так щоб груди стояли? Як підняти обвислу груди без операції? робити масаж грудей; використовувати косметичні засоби із колагеном; виконувати фізичні вправи підтримки грудних м'язів у тонусі; дотримуватися дієти