Найбільші кінцівки (розмір L5) можна розігріти в духовці: налийте деко трохи води і підсоліть, укладіть кінцівки краба. Помістіть деко з крабом в холодну духовку на 10 хвилин|мінути| і розігрійте до 150 градусів.
Найкраще розморозити краба в холодильнику. Так це займе час, але при цьому продукт збереже весь смак та вітаміни. Це найправильніший спосіб. Викладіть краба за 7-8 годин з морозилки в холодильник і поступово розморозиться.
Опустіть крабів окропу. Невеликих особин варіть 7-10 хвилин, середніх – 10-15 хвилин, Великих – від півгодини і довше. Клішні та фаланги в залежності від розміру будуть готові за 10–20 хвилин. Час варіння відраховуйте з моменту, коли вода знову закипить.