Як правильно робити вино на винограді

Скільки потрібно цукру на 1 л вина?

Через 2-3 дні після початку бродіння виноградне сусло пробують на смак. Коли воно стає кислуватим (цукор переробився) слід внести 50 грам цукру на літр соку.

Скільки води та цукру додавати у виноградне вино?

Пропорції води та цукру за обсягом (VS) = O – 1 = 2 (рази); Відсоток цукристості сусла (Sax) = цукор для досягнення потрібної фортеці (бажаний відсоток фортеці/0.6) + залишковий цукор для солодощі = 12/0.6 + 5 = 25%.

Related Post

Чорніє нога що робитиЧорніє нога що робити

Чому в людини чорніють ноги? Потемніння шкірних покривів гомілок та стоп може з'явитися при хронічній венозній недостатності, тромбозі або варикозному розширенні вен. Основною причиною є застій крові, повільний кровотік чи