Як правильно промивати макарони після варіння?

Щоб уникнути макаронних грудок, після варіння їх необхідно обдати холодною водою і прополоскати, поки не змиється крохмаль. Потім можна додати трохи оливкової олії. Для зберігання варені макарони найпростіше викладати в плоский посуд. Таким чином, ризик склеювання буде мінімальним.Aug 5, 2009

Промивання потрібне для того, щоб змити надлишок крохмалю. Зазвичай паста виділяє багато крохмалю і злипається, якщо її виготовлення використовувалася пшениця низької якості.

Вода змиває крохмаль, що знаходиться на поверхні макарон, призначений для кращого поглинання соусу. Так вважають італійці, відомі своєю любов'ю до пасти. Звичка промивати макарони залишилася з радянських часів, коли макарони виготовляли з низькосортного борошна та після варіння вони ставали каламутними та слизькими.

Не виливайте воду з-під макарон У процесі кипіння із борошна у воду виділяється крохмаль. І саме ця каламутна рідина допоможе зробити соус для пасти густим та однорідним. Крохмаль, що міститься в борошні, виступає як емульгатор і загусник.

Related Post

Георгіївська стрічка як зробити гвоздикуГеоргіївська стрічка як зробити гвоздику

Куди прикріпити георгіївську стрічку? Носити на лівому боці грудей. Прикріпити георгіївську стрічку можна у вигляді простого бантика. Його можна зав'язати будь-яким звичним способом, головне потім розправити вузлик, вушка і кінці

Консилер estee lauder як користуватисяКонсилер estee lauder як користуватися

Як користуватись консілером Estee Lauder? Нанесіть коректор на шкіру за допомогою аплікатора та розтушуйте. Щоб приховати темні кола, використовуйте коректор світлішого відтінку, ніж тональний засіб. Для маскування припухлостей використовуйте коректор