Як правильно приготувати яловичу печінку смачно

Як готувати печінку, щоб вона була м'якою?

Закип'ятіть воду в каструлі та додайте лавровий лист, кілька горошин чорного перцю та інші спеції до смаку. Покладіть печінку і варіть її на повільному чи середньому вогні. Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин.

Чи потрібно вимочувати печінку яловичою перед приготуванням?

Підготовлену та оброблену на шматки печінку слід вимочити. Так можна не тільки убезпечити готову страву від неприємного гіркого присмаку, але й зробити печінку неймовірно м'якою та ніжною.

Related Post

Як підключити бездротові навушники до айфону i12 twsЯк підключити бездротові навушники до айфону i12 tws

Щоб підключити i12 Airpods до вашого пристрою, спочатку увімкніть чохол для заряджання, потім вийміть навушники та активуйте Bluetooth на своєму пристрої. Знайдіть ім'я i12 у списку, що розкривається, і натисніть

Як можна охарактеризувати мореЯк можна охарактеризувати море

моря, -ей, порівн. 1. Частина Світового океану, більш менш відокремлена сушею або височинами підводного рельєфу. Як можна описати слово море? Море частина Світового океану, відокремлена сушею або піднесеннями підводного рельєфу.

Як правильно робити масаж після мастектоміїЯк правильно робити масаж після мастектомії

Як зменшити відтік лімфи після мастектомії? Зниження потужності електрогенератора при диссекції тканин достовірно зменшує обсяг лімфовитікання (Р = 0,026). Застосування пластики пахвової ямки та фіксація шкірних клаптів до грудної клітини