Як правильно приготувати свинину?

Як правильно зробити тушонку в домашніх умовах?

Сало та яловичину нарізати великими шматками, викласти в каструлю. Поставити її на мінімальний вогонь, додати лавровий лист та горошинки перцю. Додати воду, закрити каструлю кришкою, варити тушонку близько 7 години.

Як правильно робити тушонку?

Покроковий процес:

  1. Сало та яловичину наріжте. Відправте в каструлю.
  2. Увімкніть мінімальний режим конфорки. Додайте лаврушку та горошини перцю. …
  3. Закрийте кришкою. Тушенька з яловичини має варитися 7 годин. …
  4. Розподіліть тушонку зі стерилізованих банків. Закупорьте.

Related Post

Як правильно утримати нестачу зі співробітникаЯк правильно утримати нестачу зі співробітника

Роботодавець має право утримати із заробітної плати винної особи суму збитку. При цьому загальна сума утримань не повинна перевищувати 20 відсотків від зарплати за вирахуванням ПДФО. Однак якщо із зарплати

Як швидко почистити свердловину від піскуЯк швидко почистити свердловину від піску

Щоб якісно та швидко очистити свердловини від піску та мулу, використовують глибинний вібраційний насос. Насос опускають прямо в свердловину, на його водозабірник одягнений жорсткий шланг. Шланг збовтує воду на дні,

Заклало вухо коли висморкуваласяЗаклало вухо коли висморкувалася

Що робити, якщо заклало вухо після Висмаркування? якщо під час висморкування у вас заклало вуха, зімкніть губи і щільно прикрийте ніздрі, а потім постарайтеся немовби «видути» повітря через слухові органи,