Які спеції поєднуються з капустою?
Інші особливі компоненти
- У капусту можна додати багато зелені. Підходить як свіжа, так і сушена: кріп та петрушка, орегано.
- Для яскравого пряного аромату підходить гірчиця. Краще цей інгредієнт додавати у рідкому вигляді.
- Часто в капусті не вистачає легкої кислинки. Для цього можна використовувати оцет чи лимонну кислоту.
Як правильно гасити свинячі ребра?
Обсмажити свинячі реберця на олії з двох сторін до підрум'янювання. Скласти обсмажені реберця в жаровню і додати до них порізану цибулю, сіль, перець і лавровий лист. Долити гарячої води за рівень, щоб свинячі реберця були ледь покриті, і поставити гасити на 2 години на маленькому вогнику.