Як правильно приготувати глазур для пончиків

Як розвести глазур із пакета?

Спосіб приготування:

  1. До вмісту пакету додайте 4-5 чайних ложок молока чи води.
  2. Ретельно перемішайте до одержання однорідної маси.
  3. Завжди глазур на готову, охолоджену випічку.

Як розводити готову глазур?

Для того щоб використовувати готову кондитерську глазур, необхідно розігріти її до температури 55 ° С, за консистенцією вона має бути схожа на сметану. Якщо глазур виходить занадто густою, можна додати до неї трохи лимонного соку..

Related Post

Як правильно складається сімейний бюджет?Як правильно складається сімейний бюджет?

Як правильно скласти сімейний бюджет? Як правильно розподілити сімейний бюджет 50% доходу мають покривати основні витрати, такі як оплата житла, податків та купівля товарів; 30% – необов'язкові витрати: розваги, похід

Ротвейлер що робитиРотвейлер що робити

Що не любить ротвейлер? Тварину не можна залишати під палючим сонцем і в задушливому приміщенні. Через особливості будови морди тварина схильна до теплових ударів. Не рекомендується для утримання на вулиці.