У чому сенс курки на солі?
Весь сенс цього рецепту в тому, що у духовці створюється така собі "соляна сауна". Сіль забирає зі шкіри вологу, та стає сухою та хрумкою і вкриває курку як пергамент, не даючи волозі випаруватися з м'яса.. М'ясо залишається дуже соковитим та ніжним, а надлишки вологи та сік накопичується в животі у курки.
Скільки часу потрібно смажити курку на сковороді?
Куряче філе слід смажити на середньому вогні протягом 20 хвилин. Ніжки та крильця приготуються за 25 хвилин на середньому вогні. Для смаження стегенець і грудки потрібно 30 хвилин. Якщо ви готуєте курячі відбивні, обсмажуйте їх з кожного боку по 8 хвилин.