Як правильно посмажити курку на солі

У чому сенс курки на солі?

Весь сенс цього рецепту в тому, що у духовці створюється така собі "соляна сауна". Сіль забирає зі шкіри вологу, та стає сухою та хрумкою і вкриває курку як пергамент, не даючи волозі випаруватися з м'яса.. М'ясо залишається дуже соковитим та ніжним, а надлишки вологи та сік накопичується в животі у курки.

Скільки часу потрібно смажити курку на сковороді?

Куряче філе слід смажити на середньому вогні протягом 20 хвилин. Ніжки та крильця приготуються за 25 хвилин на середньому вогні. Для смаження стегенець і грудки потрібно 30 хвилин. Якщо ви готуєте курячі відбивні, обсмажуйте їх з кожного боку по 8 хвилин.

Related Post

Доступ до вай фай як правильноДоступ до вай фай як правильно

Як дати доступ до мережі вай фай? Увімкнення Wi-Fi та підключення до мережі Відкрийте налаштування пристрою. Натисніть Мережа та інтернет Інтернет. Виберіть мережа з списку. Мережідля підключення до яких потрібен

Коли варять холодецьКоли варять холодець

Коли готовий холодець? Оптимальний час приготування холодця зі свинячих ніжок та/або яловичої рульки – 6-8 годин. Кісточки повинні вільно від'єднуватися по суглобах. Можна перевірити готовність бульйону – змочити великий і