Як правильно посмажити барабульку на сковороді смачно та швидко

Чи потрібно потрошити Барабульку перед смаженням?

Потрошити і чистити барабульку не обов'язково. Усередині неї немає жовчі, тому після приготування не з'явиться гіркуватий присмак. Якщо султанка досягає розміру більше 15 см, потрібно видалити голову та плавці. Це допоможе зробити смак страви більш насиченою.

Скільки часу смажити Барабульку?

5 хвилин У сковороді розігріємо всю олію, дамо їй прожаритись і потім викладемо тушки барабульки в один шар на сковороду. Смажимо барабульку на сковороді по 4-5 хвилин з кожного боку на середньому вогні.

Related Post

Як вдома зробити шкіру смаглявоюЯк вдома зробити шкіру смаглявою

Що робить шкіру темнішою? Меланін – це природний пігмент, який надає колір нашим очам, шкірі та волоссю. Ультрафіолетове світло від Сонця руйнує меланін у нашій шкірі. В результаті організм починає

Допоможіть або допоможіть як правильно пишетьсяДопоможіть або допоможіть як правильно пишеться

У зазначеному вище слові наголос ставлять на склад із літерою І — допоможіть. Як правильно написати слово допоможи? У слові «допоможи» наголос падає на склад із буквою І — допоможи.